Nádas, avar és fatároló is égett

Nádas és erdő aljnövényzete égett Szolnok külterületén, a milléri területen, vasárnap délután – közölte a megyei katasztrófavédelem.

Mintegy öt hektáron égett a tűz, a szolnoki hivatásos tűzoltók vízzel és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. A tűz nem veszélyeztetett ingatlanokat, sérülés nem történt.

Fatároló égett Kunszentmártonban a Kossuth Lajos úton. Egy többlakásos társasház udvarán lévő tárolóban alakult ki tűz vasárnap délután. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók időben megakadályozták a lángok továbbterjedését, így a fatárolóval egybeépített melléképületnek csak az ajtaja károsodott. Sérülés nem történt.

Közműalagútban lévő távhő szigetelése és zsaluzására használt fa égett a Heves megyei Vámosgyörkön, egy István király úti épületben, vasárnap este. A tűzet a gondnok eloltotta. A jászárokszállási önkormányzati tűzoltókat riasztották, kiérkezésükkor már csak füst volt tapasztalható. A tűzoltók egy gyorsbeavatkozó sugár fedezete mellett távolították el a zsalukat. Az épületet is átszellőztették, a kazán nem hibásodott meg, sérülés nem történt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Megemelik a nevelőszülők fizetését

Januártól 25 százalékkal emelkedik a nevelőszülők fizetése – jelentette be közösségi oldalán Fülöp Attila, a Belügyminisztérium államtitkára.  A családközpontú, nevelőszülőkre építő gyermekvédelem az egyik kulcsa annak, hogy

Tovább »