Nádas, avar és fatároló is égett

Nádas és erdő aljnövényzete égett Szolnok külterületén, a milléri területen, vasárnap délután – közölte a megyei katasztrófavédelem.

Mintegy öt hektáron égett a tűz, a szolnoki hivatásos tűzoltók vízzel és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. A tűz nem veszélyeztetett ingatlanokat, sérülés nem történt.

Fatároló égett Kunszentmártonban a Kossuth Lajos úton. Egy többlakásos társasház udvarán lévő tárolóban alakult ki tűz vasárnap délután. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók időben megakadályozták a lángok továbbterjedését, így a fatárolóval egybeépített melléképületnek csak az ajtaja károsodott. Sérülés nem történt.

Közműalagútban lévő távhő szigetelése és zsaluzására használt fa égett a Heves megyei Vámosgyörkön, egy István király úti épületben, vasárnap este. A tűzet a gondnok eloltotta. A jászárokszállási önkormányzati tűzoltókat riasztották, kiérkezésükkor már csak füst volt tapasztalható. A tűzoltók egy gyorsbeavatkozó sugár fedezete mellett távolították el a zsalukat. Az épületet is átszellőztették, a kazán nem hibásodott meg, sérülés nem történt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az imaházból lopott a jászapáti fiatal

A jászsági rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves férfit, aki két mikrofont és adománypénzt lopott a jászapáti imaházból.  Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ismeretlen március

Tovább »