Mikulás Kupa! Újabb tiszafüredi karate siker

Újabb sikereket arattak a tiszafüredi Zenshin Sportegyesület karatésai. Budapesten rendezték hétvégén, a Mikulás Kupa elnevezésű magyar utánpótlás versenyt. A jól szervezett versenyen közel 80 induló mérte össze tudását, a háromfős tiszafüredi különítmény két arany és egy ezüstéremmel zárt – tudta meg a Tisza-tavi Hírek.

Vass-Szegedi Julianna, a sportegyesület vezetője azt mondta, a gyerekek csak sárga övig nevezhettek. Tiszafüredről Puporka Vanessza indult ifjúsági kategóriában, az egyaránt 5 éves Varga Zádor és Illés Barbara ovis korcsoportban mérette meg magát. Puporka Vanessza és Varga Zádor nem talált legyőzőre, így megnyerték kategóriájukat. Illés Barbara az ovisok között a második helyen zárt.

– A két kicsinek ez volt az első versenye! Nagyon ügyesek voltak, Vanessza pedig a tőle megszokott magabiztossággal hozta a küzdelmét – értékelt a klubvezető.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lopás történt Kenderesen

Gyermek játékautót és mosogatótálcát tulajdonítottak el a helyi testvérek. November 16-án este egy kenderesi lakóház udvaráról egy elektromos gyermekjárművet tulajdonítottak el. Néhány nap múlva egy

Tovább »