Megújult a 4-es főút fegyverneki szakasza!

A miniszter kiemelte, a most átadott 2,2 km új fegyverneki útszakasz is elősegíti a térség gazdasági, turisztikai fejlődését.

Magyarország versenyképességének javításához elengedhetetlen a jó minőségű utak és a korszerű, modern tömegközlekedés – mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a megújuló 4-es számú főút átadó ünnepségén Fegyverneken. A miniszter kiemelte, a most átadott 2,2 km új fegyverneki útszakasz is elősegíti a térség gazdasági, turisztikai fejlődését.

Fazekas Sándor hangsúlyozta, egy több mint 430 millió forintos beruházás valósult meg, amely hozzájárul a vidéki életminőség javításához. Hozzátette: a nemzeti ügyek kormánya elhivatott valamennyi fő- és mellékút felújítása iránt a balesetmentes és magas színvonalú közlekedési feltételek biztosítása érdekében.

Szalagátvágás. (Kép: infoKarcag)
Szalagátvágás. Középen Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. (Kép: infoKarcag)

A kormány a Komplex Útfelújítási Programjának keretében 69 milliárd forintból, országszerte 150 útszakasz megújításáról döntött. Ezen belül Jász-Nagykun-Szolnok megyében összesen több mint 26 km hosszan 6 út újul meg a kormány infrastrukturális fejlesztéseinek köszönhetően.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Elindult a téli ellenőrzés az élelmiszerláncban

December 5-18. között rendelte el a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára. A kéthetes periódusban a vizsgálatok fókuszában

Tovább »