Még lehet jelentkezni határvadásznak!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság toborzási csoportjai továbbra is várják a határvadász-képzésre jelentkezőket – olvasható a police.hu oldalon.

A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai november 28-án a kunhegyesi Nagy László Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégiumban tájékoztatták a 12. osztályos tanulókat a képzésre való jelentkezés feltételeiről. Ugyanezen a napon a Jászberényi Rendőrkapitányság toborzó csoportja Jászapátiban a Gróf Széchenyi István Középiskolában tartott előadást a határvadász szolgálatról – közölte a megyei rendőr-főkapitányság. A Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai november 29-én a helyi Liska József Erősáramú Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégiumban adtak felvilágosítást a képzésről.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság toborzó csoport tagjaival személyesen december 2-án 13:30 és 15:30 között a helyi Tesco áruházban találkozhatnak és kérhetnek felvilágosítást az érdeklődők a határvadász-képzésről.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Elindult a téli ellenőrzés az élelmiszerláncban

December 5-18. között rendelte el a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára. A kéthetes periódusban a vizsgálatok fókuszában

Tovább »