Lezárult a megyénket is érintő komplex útfelújítási program

Útfelújítás. Illusztráció (Kép: Google képtalálat)

A Jász-Nagykun-Szolnok megyét érintő komplex útfelújítási program lezárásaként ma Kovács Sándor megyei elnök Vántsa Zoltánnal, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatójával, Dr. Bene Ildikó, megyei fejlesztési biztos és országgyűlési képviselő asszonnyal, valamint Boldog István országgyűlési képviselő úrral közösen sajtótájékoztatót tartott a Megyeházán – írja Facebook oldalán Kovács Sándor megyei elnök.

Kép: iSzolnok
Kép: iSzolnok

A tájékoztatón elhangzott, hogy a 2016-os esztendő végére Jász-Nagykun-Szolnok megyében 3,2 milliárd forintból közel 26,6 km hosszan újultak meg utak. Ezeken a területeken jelentős mértékben javult a közlekedés színvonala mind biztonsági szempontból, mind pedig az utazási idő hosszát tekintve. A felújítások év végére befejeződtek, az utak átadása megtörtént.Megyénkben ez a projekt a következő utak felújítását foglalta magába (térképen pirossal jelölve):
• 4-es számú főút két szakasza: Fegyvernek–Szapárfalu lakott területe, valamint Kenderes lakott területe;
• 46 sz. II. rendű főút külterületi szakasza Mezőtúr határában;
• 32 sz. főút Hatvan-Szolnok I. rendű főút 58+170-63+110 km szelvények közötti külterületi szakasz;
• 44 sz. főút külterületi szakasza a 44-45 sz. főúti csomópontnál;
• 4628 j. Tiszaföldvár-Mezőtúr összekötő út.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kun apróságok

A Madarász Imre Egyesített Óvodában a hagyományos táborokat nem tudták megszervezni, hiszen minden óvoda folyamatosan nyitva van, így öthetes projektekben dolgoznak mind a kilenc óvodában.

Tovább »

Több baleset is történt szerdán

Szerdán több közlekedése baleset is történt megyénkben, melyek egyike halálos kimentelű volt. Utóbbin kívül Szajolban, Mezőhék környékén és Túrkevén történt esetekről számol be a police.hu.

Tovább »