Lakatlan házakat fosztott ki a férfi Kunhegyesen

Lakatlan házakból loptak ajtót-ablakot Kunhegyesen, a járőrök vették észre a megbontott kerítést – tájékoztatott a megyei rendőrség sajtószolgálata.

A járőrök vették észre, hogy egy jelenleg lakatlan kunhegyesi ház kerítését ismeretlen megbontotta. A rendőrök megállapították, hogy az ismeretlen az elmúlt héten bement a ház portájára, a kerítés léceit leszakította, a garázs deszka ajtaját megrongálta és a garázsban tárolt tűzifát, valamint a deszkákat elvitte. A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek. Eközben kiderült, hogy az ismeretlen egy közeli, jelenleg szintén lakatlan ingatlannál is járt, ahol leszerelte a bejárati ajtót, majd az épületből elvitt két ablakszárnyat.

A rendőrök még a bejelentés napján azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost. Lakásáról előállították a 25 éves férfit a Kunhegyesi Rendőrőrsre, ahol lopás miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Erősödött a forint

A szerda esti jegyzésekhez képest erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon. Az euró árfolyama reggel hétkor 386,51 forintra

Tovább »