Kizárt, hogy Gyárfás elnök maradjon

Szabó Tünde olimpiai ezüstérmes úszóként
Forrás: MTI/Földi Imre

A sportügyekért felelős államtitkár nem lát esélyt arra, hogy Gyárfás Tamás maradjon az úszószövetség elnöke, de ő maga sem vállalná el a feladatot, ha felkérnék.

Szabó Tünde az atv.hu-nak adott interjújában egyértelművé tette, hogy

ő maga nem vállalná a jelölést a MÚSZ vezető tisztére,

az egyik lehetséges befutónak tartott Bienerth Gusztávval, a turizmusért felelős kormánybiztossal, a Budapest 2024 olimpiai pályázat alelnökével viszont szívesen együtt dolgozna, mint MÚSZ-elnökkel.

Az interjúból kiderült, hogy Szabó Tünde a napokban is beszélt Hosszú Katinkával és annak edző-férjével, és az államtitkár szerint Shane Tusup változtatni fog kommunikációs stílusán.

Hét közben, szerdán Gyárfás Tamás közölte, ha a Magyar Úszó Szövetség elnökségének jelölőbizottsága és a 118 tag is támogatná, akkor elgondolkodna azon, hogy maradjon a MÚSZ élén,egyszersmind azt is hangsúlyozta, hogy ezt a lehetőséget irreálisnak tartja. Aznap dőlt el, hogy január 8-án tartják a szervezet rendkívüli elnökválasztó közgyűlését, vagyis Gyárfás hivatalosan addig a napig tölti be az elnöki posztot.

(Origo)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

A nemzeti érdek az első

A kormány az illegális migrációval kapcsolatos minden kérdést a nemzeti érdek oldaláról közelít meg – hangsúlyozta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna péntek

Tovább »

Jégkrém Gyermeknapra

A közelgő Gyermeknap alkalmából a Szolnok-Tisza Rotary Klub a Tisza Coop és Sándor Iván fuvarozó segítségével a Bestar Hungary Kft. felajánlását, több ezer jégkémet osztott

Tovább »