Kétszáz doboz ajándékot kaptak a gyerekek

A Baptista szeretetszolgálat 200 cipősdoboznyi ajándékot küldött a családoknak. A dobozokban főleg gyermekjátékok vannak – írja az Új Néplap.

– Én kerestem meg a baptistákat, hogy segítsék hátrányos helyzetű falunkat. Bár szegények vagyunk, de becsületesek – mondja Szendreiné Kiss Erzsébet polgármester.
– Az önkormányzat a családokat csak szaloncukorral és almával tudja segíteni, mással nem. Ezért gondoltam arra, jó lenne a fa alá más ajándékot is tenni. Örülök, hogy a baptisták 200 szépen becsomagolt ajándékot küldtek, feltüntetve, a benne lévő meglepetés fiúnak vagy lánynak szól és milyen korúnak. A csütörtökön szétválogatott dobozokat nem bontjuk ki, legyen minden gyereknek meglepetés, mi jut neki!

A településvezető hozzáteszi, más felajánlás is érkezett: egy budapesti motoros csoport 110 gyümölcskosarat vitt a faluba csütörtök délután, valamint a térség országgyűlési képviselője is 40 doboz tartós élelmiszerrel lepte meg Tiszainoka időseit. Az ajándékokat a minapi karácsonyi ünnepségen osztották ki a jelenlévőknek, akik nem tudták átvenni, azok a jövő héten kapják meg.

(Új Néplap)

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights