Jövőre is lesz Decathlon Tavi Napok

Elfogadta legutóbbi ülésén a 2017-es rendezvénynaptárt Tiszafüred önkormányzati képviselő-testülete. A soron kívüli ülésen, december 14-én többnyire zárt körben tárgyaltak a képviselők.

Előterjesztés készült többek között a 2017. évi városi programokról, melyet első fordulóban tárgyalt a grémium – derül ki a Főnix TV tudósításából. A Tiszaörvényi Részönkormányzat nevében Bíró Mihály képviselő a Tiszavirág ünnep megrendezésének időpontjára tett új javaslatot. Eszerint az esemény június 17-én kerülne megrendezésre.

Az Ifjúságpolitikai Bizottság képviseletében Rimóczi Béla képviselő azt indítványozta, hogy a 2017. március 25-én megrendezendő tavaszi emlékhadjárat, a június 16-17-ei motoros-találkozó és a július 15-re tervezett Deréktáj elnevezésű rendezvény kerüljön be a városi rendezvénynaptárba. Az ülésen Ujvári Imre polgármester elmondta, hogy az önkormányzat 2017-ben is megrendezi a Decathlon a Tavi-napokat, ennek időpontja: június 22-25. A képviselők a módosításokat és a határozatot egyhangúan fogadták el.