Jótékonysági gyűjtés a Kossuth Lajos Gimnáziumban

“Kétszer ad, ki jól ad!” – tartja a mondás. A karácsony közeledtével megszólal a segítségnyújtás igénye a jóérzésű emberekben. A tiszafüredi Kossuth Lajos Gimnáziumban is jótékonysági gyűjtést szerveznek a karácsony közeledtével.

Az oktatási intézmény kis karácsonyfája alatt található egy szeretetláda, oda helyezhetik el a diákok az új vagy jó állapotban lévő, használt tárgyakat, ruhaneműket, játékokat, tartós élelmiszereket. Az adományokat rászoruló családok kapják meg a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat segítségével – olvasható a KLG honlapján.

A jótékonyság titka abban rejlik, hogy az nem csak annak öröm, aki kap, hanem annak is, aki ad. A jótékonyság a legegyszerűbb, és egyúttal leghatékonyabb módja annak, hogy szorosabbra fűzzük az embertársainkhoz fűződő köteléket – írják, kiemelve: fontos jó példát mutatnunk és megtanítani adakozni a gyermekeinket is!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Mutatjuk mennyivel nőttek az árak

Novemberben 22,5 százalékkal nőttek az árak az előző év azonos hónapjához képest. Az élelmiszerek ára 43,8 százalékkal emelkedett éves összehasonlításban, ezen belül leginkább a tojás

Tovább »

Emelkedő vendégszámok a Tisza-tónál

A Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács tegnap megtartott ülésén olyan döntésekről állapodtak meg, amelyek eredményeként hatékony hazai finanszírozású forráskihelyezés valósulhat meg a közeljövőben a Tisza-tónál. A

Tovább »