Felújítanák az iskolát és a tornatermet Tiszaörsön

Hosszú hónapok óta várják a benyújtott pályázatok elbírálását Tiszaörsön, de új tervek előkészítésén is dolgoznak. Nagyon fontos, hogy az iskola energetikai korszerűsítése és a tornaterem belső felújítása sikeres legyen. 

– Több beadott pályázatunk is van, melyre nagyon régen várunk. Ilyen például a szakrális skanzen, egy múzeum, mely a régi temető területén lenne kialakítva. Ezt február-márciusban adtuk be, azóta várunk rá – ismertette Bodonné Gyöngy Erika Tiszaörs polgármestere. Az iskolaépület energetikai korszerűsítése, a sportpark kialakítása és a tornaterem belső felújítása szintén beadott és nagyon várt pályázatok – tette hozzá a településvezető. Kiemelte, hogy az említett tenderek nagyon fontosak Tiszaörs számára, nagyban hozzájárulhatnak a település fejlődéséhez.

Arra a kérdésre, milyen tervek benyújtását tervezik a közeljövőben azt mondta: több pályázat előkészítése zajlik, de “nem szeretnének előre inni a medve bőrére.” A legfontosabb, hogy a már bent lévő tenderek támogatást nyerjenek – jelentette ki Bodonné Gyöngy Erika.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest