Elismerték a két település kiemelkedő közmunkaprogramját

Elismerést vehetett át Tiszaszentimre polgármestere Koczúrné Tóth Ibolya, és Tiszaörs vezetője Bodonné Gyöngy Erika a kiemelkedő, értékteremtő és példás közfoglalkoztatási programjáért. A két település vezetőjét “A közfoglalkoztatás területén végzett kimagasló munkaszervezésért, a programok példaértékű, innovatív megvalósításáért” elismerésben részesítették.

– Ez egy nagyon szép elismerés, amihez öt millió forint is járt, amit visszaforgathatunk a közfoglalkoztatásba. Tiszaszentimrén a paprikatermesztést szeretnénk tovább gépesíteni, egy nagyon komoly palántázó gépet tervezünk beszerezni – fogalmazott Koczúrné Tóth Ibolya. Tiszaszentimre polgármestere megjegyezte, az elismerő díjat Tiszaszentimre és Tiszaörs is harmadik alkalommal kapta. Hozzátette: annak ellenére, hogy a díjat a polgármester veheti át, ez “az önkormányzatnak az elismerése, a tiszafüredi munkaügyi központ, a megyei munkaügyi központ elismerése, és azoké, akik ezt a munkát elvégezték.” 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lopás történt Kenderesen

Gyermek játékautót és mosogatótálcát tulajdonítottak el a helyi testvérek. November 16-án este egy kenderesi lakóház udvaráról egy elektromos gyermekjárművet tulajdonítottak el. Néhány nap múlva egy

Tovább »