December 6. | Tiszaörsön és Nagyivánon várják a véradókat

December 6-án, Tiszaörsön és Nagyivánon várják a véradókat, ezenkívül lesz még véradás idén Kunmadarason, Tiszaigaron és Tiszafüreden is – tájékoztatta a Tisza-tó Rádiót Vargáné Adrigán Judit a Vöröskereszt Tiszafüredi Területi munkatársa.

Ebben a hónapban először 6-án, kedden délelőtt nyílik lehetőség a véradásra Tiszaörsön, a Polgármesteri Hivatalban. Reggel 8:30-tól 11:30-ig várják az önkénteseket. Délután Nagyivánon lesz véradás a Művelődési házban, 13 óra és 14:30 között. A vöröskereszt munkatársa hozzátette: december 8-án, csütörtök délelőtt Kunmadarason, délután pedig Tiszaigaron várják a lakosokat. Az évet december 16-án, pénteken Tiszafüred zárja, ahol a Kovács Pál Művelődési Központban lesz lehetőség vért adni, a szokott időpontban.

A vér adomány, mellyel életeket mentenek a véradók. Vargáné Adrigán Judit hangsúlyozta: a TAJ kártyát, személyigazolványt és lakcímkártyát mindenki vigye magával.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Adventi forgatag Kunhegyesen

A Városháza melletti Betlehemnél adventi műsorokkal kedveskednek a látogatóknak. December 12. és 14. között 16 órától a színes programok mellett adventi vásár várja az érdeklődőket.

Tovább »

Adventi vásár Kisújszálláson

December 7. és 13. időszakban, hétköznaponként délutántól színes és változatos programokkal csábítják az érdeklődőket. A Vigadó előtt és az épületben is a teljesség igénye nélkül

Tovább »