Bált szervez a Kossuth Lajos Gimnázium

Egy új elemmel bővítette programjait a tiszafüredi Kossuth Lajos Gimnázium, március végén egy bált szerveznek – értesült a Tisza-tó Rádió. Az intézmény igazgatója Dr. Pásztorné Dr. Vass Anikó elmondta: régi hiányosságot igyekeznek pótolni ezzel.

– Március 25-én egy bállal zárjuk le a Kossuth Napokat, amikor a névadónkra fogunk emlékezni – fogalmazott az igazgató. A kétnapos programsorozat március 23-án és 24-én kerül megrendezésre. Úgy tervezik, a hagyományos Kulturális Napi műsorokat a Kossuth Napok keretében, március 23-án tekinthetik meg a diákok. Kérdésre válaszolva Dr. Pásztorné Dr. Vass Anikó elárulta, hogy a bállal egy régi hiányosságot szeretnének pótolni. Évek óta nem volt hasonló rendezvény, ami a gimnázium nevéhez fűződik, 2013-ban, az intézmény felújításakor volt az utolsó ilyen bál. Reményét fejezte ki, hogy a városban jelentős esemény lesz a Kossuth Lajos Gimnázium programja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az imaházból lopott a jászapáti fiatal

A jászsági rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves férfit, aki két mikrofont és adománypénzt lopott a jászapáti imaházból.  Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ismeretlen március

Tovább »