Adventi Szeretet Napok Tiszaszentimrén

Nagyszabású adventi rendezvénysorozattal készülnek a szeretet ünnepére Tiszaszentimrén – tájékoztatott a községi Művelődési Ház. Közlésük szerint, a Tiszaszentimrei Református Egyházközség, a Tiszaszentimre Református Szociális Szolgáltató Központ, és a község Önkormányzata idén is megszervezi az Adventi Szeretet Napok elnevezésű programot.

A rendezvénysorozat minden korosztály számára sokszínű, az ünnepre hangolódás lehetőségét biztosító programokat tartalmaz. A programok kidolgozásában és megvalósításában az egyházközség tagjai, a szociális intézmény és az önkormányzat intézményeinek munkatársai mellett a civil szervezetek tagjai és önkéntesek is részt vesznek. A hagyományos gyertyagyújtás és hangverseny mellett, karácsony váró kreatív délutánokat szerveznek gyerekeknek. December 17-ig, minden szombaton 15 és 17 óra között tartanak foglalkozásokat, a régi parókián. A gyerekek adventi koszorút, mézeskalácsot, karácsonyi ajándékot és üdvözlőlapokat készítenek.

Az Adventi Szeretet Napok idei részletes programja megtalálható itt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Felborult egy kisteherautó Cserkeszőlőnél

Az M44-es autóúton történt a baleset. Szalagkorlátnak csapódott és oldalára borult egy bútorlapokat szállító kisteherautó, Cserkeszőlőnél. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd heveder

Tovább »