Sokan vettek búcsút Csepeli Lajostól

Rengetegen jöttek el – a kérésnek megfelelően, egy szál fehér virággal – leróni végső tiszteletüket a november 15-én, vadászbalesetben tragikus hirtelenséggel elhunyt Csepeli Lajos tegnapi búcsúztatójára.

A Tiszaligeti Tiszavirág Sportcentrumban a családtagok, barátok, kollégák, ismerősök és tisztelők megrendülten emlékeztek a közismert és közkedvelt gazdasági szakemberre, a Co-op Hungary Zrt. elnökére, a Coop Szolnok Zrt. elnök-vezérigazgatójára.
– Hatalmas veszteség, mérhetetlen fájdalom – búcsúzott beszédében Szalay Ferenc, Szolnok város polgármestere. – Egy csodálatos embert, igaz barátot veszítettünk el. Csepeli Lajos igazi lokálpatrióta volt, olyan ember, akihez mindenki bizalommal fordulhatott, és az emberek is szerették őt – idézte fel, megemlékezve arról is, hogy a gazdasági szakember mennyit tett a város jövőjéért.

A magyar kereskedelem egyik legnagyobb alakja távozott közülünk, hangsúlyozta dr. Rédei István, a CO-OP Star Zrt. elnök-vezérigazgatója is, felidézve Csepeli Lajos szakmai pályafutását. A család barátjaként egy erdélyi pap mondott búcsút, majd az elhunytat családja és szűk baráti köre kísérte végső útjára a szolnoki temetőbe, ahol a közéleti parcellában helyezték végső nyugalomra.

(Új Néplap)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Megemelik a nevelőszülők fizetését

Januártól 25 százalékkal emelkedik a nevelőszülők fizetése – jelentette be közösségi oldalán Fülöp Attila, a Belügyminisztérium államtitkára.  A családközpontú, nevelőszülőkre építő gyermekvédelem az egyik kulcsa annak, hogy

Tovább »