Programsorozattal készül az Adventre Tiszafüred

Fenyőállítással veszi kezdetét az idei adventi programsorozat Tiszafüreden, november 24-én kerül helyére a város karácsonyfája, a Deák téren. A Karácsonyi Falu december közepétől várja majd az érdeklődőket – közölte a város helyhatósága a Tisza-tó Rádióval.

Guzsalyas Játszóházat tart november 25-én a Bán Zsigmond Református Általános Iskola és Óvoda, majd egy nappal később jön a Harmónia Kamarakórus XXV. Angyali Hangok Adventi Hangversenye a Római Katolikus Templomban. Adventi gyertyagyújtásra kerül sor november 27-én a Városháza előtti Kiss Pál téren (17 óra). Az Együtt, Egymásért, Jövőnkért Közhasznú Egyesület december 4-én a Benedek Gábor Városi Sportcsarnokban tartja a Városi Mikulás napot, ahol délután 14 órától várják a város aprónépét.

A Karácsonyi Falu idén december 15. és 22. között várja a tiszafüredieket és környékbelieket a Vásárcsarnok előtti téren, ahol csütörtökönként délután 16 és 18 óra között ünnepi zenés programokkal készülnek. December 17-én lesz a Mazsorett Gála, melyet követően “Luca naptól Vízkeresztig” címmel tart ünnepi műsort a Tisza-tavi Alapfokú Művészeti Iskola december 18-án.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Adventi forgatag Kunhegyesen

A Városháza melletti Betlehemnél adventi műsorokkal kedveskednek a látogatóknak. December 12. és 14. között 16 órától a színes programok mellett adventi vásár várja az érdeklődőket.

Tovább »

Adventi vásár Kisújszálláson

December 7. és 13. időszakban, hétköznaponként délutántól színes és változatos programokkal csábítják az érdeklődőket. A Vigadó előtt és az épületben is a teljesség igénye nélkül

Tovább »