Pályázatot hirdetett a kunhegyesi Művelődési Központ

“Karácsonyi csillagok” címmel, nyolcadik alkalommal hirdeti meg idén tárgyalkotó pályázatát helyi és környékbeli amatőr alkotók számára az Ilosvai Varga István Városi Művelődési Központ, Kunhegyesen.

Pályázni bármilyen technikával elkészített, a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó használati, díszítő tárgy, vagy tárgy együttessel lehet. A benyújtott alkotásokkal szemben támasztott elvárás, hogy olyan saját készítésű legyen, mely a korábbi helyi tárlaton még nem szerepelt. A pályamunkákat névvel, az alkotás címével, technika megjelölésével december 9-ig várják, az Ilosvai Varga István Városi Művelődési Központban.

14680781_1128139983940045_3379888000113116739_n

A felhívásban hozzáteszik: a pályamunkák a készítés technikája szerinti csoportosításban kerülnek értékelésre, felkért szakmai zsűri által. A zsűri elnöke Szűcs Andrea fazekas, a Népművészet Ifjú Mestere. A beérkező alkotások kiállításra kerülnek a Művelődési Központ pódiumtermében. A kiállítás 2014. december 16-án 16 órakor kerül megnyitásra Kunhegyesen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Útlezárásra kell számítani Kisújszálláson!

Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy a szennyvízcsatorna helyreállítása zajlik a városban.  Kisújszállás közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint december 8-tól a Deák Ferenc utcán forgalmirend-változásra kell számítani. A munkálatok előreláthatólag

Tovább »

Termékvisszahívást jelentett be a Nébih

Idegen anyag (szövetdarab) lehetséges jelenléte miatt indokolt a visszahívás. Forgalomból kivonást és termékvisszahívást kezdeményezett a Genuss Plus Kids Mini Perecre a Rossmann Magyarország Kft. A 75 gramm kiszerelésű,

Tovább »