Nem változik 2017-ben a Tisza-tavi horgászjegyek ára

A Tisza-tóra érvényes 2017. évi területi jegyek már december folyamán kaphatóak lesznek bizományosoknál, és ezek árai nem emelkednek – tájékoztatta a Tisza-tó Rádiót a halgazdálkodási társaság.

Továbbra is lehetőség nyílik a kedvezményes gátközlekedési engedélyek megvásárlására, amelyek jövőre már a területi jegytől elválasztva, külön papíron kerülnek forgalomba, az ideitől még kedvezőbb áron – fűzte hozzá a Tisza-tavi Sporthorgász Kft.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a tiszafüredi Horgászati Központban és az értékesítő partnereknél ajándékutalvány vásárlására is lehetőség van. A megajándékozott pedig az év folyamán bármikor, bármilyen típusú területi jegy vásárlásakor felhasználhatja azt. A téli szezonhoz minden horgásznak kedvező vízjárást és jó szerencsét kívántak. A Magyar Országos Horgász Szövetség a jövő évtől több vízterületre érvényes, összevont területi jegyeket is forgalomba kíván hozni. A Tisza-tavi Sporthorgász Kft. is csatlakozott ehhez a kísérlethez, de még nincs pontos információ arról, hogy mikor és milyen formában lesznek elérhetők ezek az engedélyek.

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights