Műfüves labdarúgó pálya lesz Tomajmonostorán

Egy nyertes pályázatnak köszönhetően lehetőség nyílt egy korszerű műfüves labdarúgó pálya kialakítására Tomajmonostorán. A helyi képviselő-testület elkötelezett a labdarúgás körülményeinek javításában, valamint a fiatalok mozgásigényének minőségi kiszolgálásában.

– Közel 20 millió forintot nyert a település egy műfüves focipálya létrehozására, egy a Belügyminisztériumhoz júniusban benyújtott pályázaton – ismertette Fazekas Szabolcs Tomajmonostora polgármestere. Felidézte: évekkel korábban a községben kialakítottak egy miniarénát, műfüves pályát az óvodásoknak. Az akkori beruházás értéke mintegy 8 millió forint volt, amiből 3 millió önerőt biztosított az önkormányzat. Hangsúlyozta, elkötelezettek a labdarúgó utánpótlás nevelés irányába. Tervezik Tomajmonostorán először egy labdarúgó utánpótlás csapat felállítását, majd később egy felnőtt csapat indítását. Fazekas Szabolcs megjegyezte: harminc éve nincs szervezett labdarúgás a településen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Útlezárásra kell számítani Kisújszálláson!

Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy a szennyvízcsatorna helyreállítása zajlik a városban.  Kisújszállás közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint december 8-tól a Deák Ferenc utcán forgalmirend-változásra kell számítani. A munkálatok előreláthatólag

Tovább »