Megújult a jászberényi áruház

Hétfőn délelőtt szakmai bemutató keretében tájékoztatta a Co-op Star Zrt. partnereit, beszállítóit, a Coop Csoport képviselőit a jászberényi szupermarket felújításának részleteiről.

A szeptember 30-án újranyitott, vezető szerepet betöltő áruház több szempontból is megújult, átalakult. A szakmai bemutató résztvevőit dr. Rédei István, a Co-op Star Zrt. elnök – vezérigazgatója köszöntötte, kiemelve, hogy a szupermarket belső megújítása egy három éves fejlesztési program fontos eleme. Az áruház külsejének felújításával indult ez a program, idén a belső tér átalakításával folytatódott, jövőre pedig az épület átriumának átalakításával zárul majd. Eddig összességében mintegy 200 millió forintot költöttek a fejlesztésekre, az ebből a szupermarketre fordított összegek megtérülését – a forgalomnövekedéstől függően – hat-tíz évre becsülik.

A száz százalékban magyar tulajdonú kiskereskedelmi lánc fejlődését üdvözölte dr. Kállai Mária kormánymegbízott. Mint mondta, a cég mindig is alkalmazkodni tudott a fogyasztói igények változásaihoz, erre bizonyíték a nemrégiben átadott, s most a szakma képviselőinek is bemutatott megújult áruház.

(Új Néplap)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az imaházból lopott a jászapáti fiatal

A jászsági rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves férfit, aki két mikrofont és adománypénzt lopott a jászapáti imaházból.  Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ismeretlen március

Tovább »