Már lehet nevezni a Teremlabdarúgó Bajnokságra

Közeledik a tiszafüredi Teremlabdarúgó Bajnokság idei rajtja, csapatok jelentkezését várják – tájékoztatott a szervező Benedek Gábor Városi Sportcsarnok és Szabadidőközpont.

A bajnokság célja, hogy Tiszafüred és vonzáskörzete kispályás labdarúgást kedvelői részére a Fair Play szellemű rendszeres sportolás biztosítása, ezen belül az 5+1-es játék népszerűsítése. A bajnokság december 3-án, szombaton veszi kezdetét. A mérkőzéseket szombati és vasárnapi napokon reggel 8 és este 8 óra között a sorsolás szerint megjelölt időpontban rendezik. Most a csapatok jelentkezését várják. A nevezés feltétele az aktuális versenykiírás elfogadása, két garnitúra, eltérő színű számozott mez, 5-ös méretű, játékra alkalmas labda, valamint a versenykiírásban megjelölt nevezési díj előleg befizetése (10.000Ft/ csapat). A nevezési határidő november 25., péntek 12 óra. A bajnokság egy osztályban kerül lebonyolításra, az alapszakaszt követő rájátszásos rendszerben. A győzelemért 3, a döntetlenért 1, a vereségért 0 pont jár. A csoporton belüli helyezések a több szerzett pont alapján dőlnek majd el.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Megemelik a nevelőszülők fizetését

Januártól 25 százalékkal emelkedik a nevelőszülők fizetése – jelentette be közösségi oldalán Fülöp Attila, a Belügyminisztérium államtitkára.  A családközpontú, nevelőszülőkre építő gyermekvédelem az egyik kulcsa annak, hogy

Tovább »