Légpuskával meglőtt egy kutyát a 17 éves fiú

Jászkiséren állatkínzás miatt állítottak elő egy tizenéves fiút.

A Jászberényi Rendőrkapitányság állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy fiatalkorú jászkiséri lakos ellen. A 17 éves fiú szombat délután Jászkiséren egy légpuskával meglőtt egy kutyát. Az állat kisebb sérülést szenvedett. A kutya gazdái tettek bejelentést az esetről a rendőrségre. A rendőrök azonosították, majd elfogták a jogsértőt és előállították a Jászapáti Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A fiatal elismerte tettét.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy szolnoki lakos ellen. A 27 éves férfi szombat este épp egy szolnoki benzinkútra kanyarodott be egy személygépkocsival, amikor a rendőrök igazoltatták. A járőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel és a hatóság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök előállították a férfit a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Útlezárásra kell számítani Kisújszálláson!

Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy a szennyvízcsatorna helyreállítása zajlik a városban.  Kisújszállás közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint december 8-tól a Deák Ferenc utcán forgalmirend-változásra kell számítani. A munkálatok előreláthatólag

Tovább »