Lassan elkészül a játszótér Tiszafüred-Örvényen

Lassan elkészülhet a játszótér Tiszafüred-Örvényen, a napokban megérkeztek az új játékelemek – írta Facebook-on bejegyzésében Ujvári Imre Tiszafüred polgármestere. Az új játszótér a régi óvoda udvarán készül.

A városvezető azt írta: “Az összefogásnak köszönhetően fokozatosan megszépül a régi óvoda udvara. A tereprendezés után helyére került a kosárpalánk, amelyet hamarosan követnek az új játékelemek és utcabútorok.” Hozzátette, a közösségi tér kialakításával párhuzamosan, a temető előtti padokat felújította az önkormányzat és új járdaszakasz is épült.

Mint arról korábban beszámoltunk, közel 700 ezer forint értékben zajlanak munkálatok Tiszafüred-Örvényen. Most egy játszótér és közösségi tér kialakítása van folyamatban. Az anyagi feltételeket széleskörű összefogással sikerült előteremteni. Az összeg nem az óvoda épületének rendbetételét, hanem a közösségi tér kialakítását jelenti. Mivel az erre vonatkozó pályázat korábban nem kapott támogatást a Norvég Alaptól, így önerőből kezdték a munkálatokat. A Jótékonysági Palacsinta Nap bevételéből, önkormányzati felajánlásból és a Tisza-tó Faluklub saját pénzeszközeiből valósítják meg az elképzeléseket.

Ujvári Imre polgármester bejegyzésében gratulált a tiszafüredi-örvényieknek és Bíró Mihály képviselőnek a példaértékű munkáért.

(Tisza-tó Rádió)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lopás történt Kenderesen

Gyermek játékautót és mosogatótálcát tulajdonítottak el a helyi testvérek. November 16-án este egy kenderesi lakóház udvaráról egy elektromos gyermekjárművet tulajdonítottak el. Néhány nap múlva egy

Tovább »