Járdaépítések Tiszafüred több utcájában

Járdaépítések zajlanak Tiszafüred több utcájában is, leginkább a belvároshoz közel eső részeken. A munkálatok befejezéséig türelmet kérnek!

– Hosszú évek óta várt járdaépítés, valamint csapadékvíz elvezető árkok kialakítása zajlik a Kántorvár utcában, Tiszafüreden – írta bejegyzésében az egyik közösségi oldalon Vargáné Balogh Irén alpolgármester. Felidézte: a városüzemeltetés munkatársai korábban az érintett körzetben az Arany János, a Csillag, a Görbe, a Belsőfokpart, a Gyöngyvirág és a Csatlós utakon végeztek munkálatokat. Ezek során új járdaszakaszok épültek, a régi balesetveszélyes szakaszokat pedig kijavították, ahol szükséges volt, ott csapadékvíz elvezető árkokat alakítottak ki. Hozzátette, jelenleg a Kántorvár utca járdaépítését végzik. A munkálatok befejezéséig kérik az ott lakók és a közlekedők türelmét.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Útlezárásra kell számítani Kisújszálláson!

Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy a szennyvízcsatorna helyreállítása zajlik a városban.  Kisújszállás közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint december 8-tól a Deák Ferenc utcán forgalmirend-változásra kell számítani. A munkálatok előreláthatólag

Tovább »