Indul a Tisza-tavi Pergető Triatlon

Ezen a héten veszi kezdetét a Tisza-tavi Pergető Triatlon 2017-es versenysorozat. A háromállomásos horgászverseny első fordulója november 6-án, vasárnap lesz Abádszalók és Tiszanána térségében – írta a Tisza-tó Rádió.

A felhívás szerint két fős csapatok jelentkezését várják. A csapattagok fogásai összeadódnak, a program reggel 8 órától várhatóan 13 óráig tart. Horgászni az abádszalóki Abádi Kikötő és a IV-es számú öblítőcsatorna bejárati vége között szabad, a másik csapattól 50, a parttól legalább 5 méterre. A versenyen horgászni kizárólag műcsalival engedélyezett, a csónakban a versenyzőkön kívül más nem tartózkodhat. A kifogott halat azonnal jelenteni kell valamelyik versenybírónak.

Regisztrálni a nevezési díj ellenében a Tiszanána-Dinnyéshát Vadászház út 2. címen lehet. A verseny után ebéd, majd díjkiosztás következik. Az első három helyezett csapatot értékes vásárlási utalványokkal jutalmazzák. A versenyfelhívást és a részleteket megtalálják a Tisza-tavi sporthorgász Kft. honlapján, vagy a Tisza-tavi Pergető Triatlon facebook oldalán.

(Tisza-tó Rádió)

 

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights