Húsz éves a Karcagért Közalapítvány

A karcagi önkormányzat 20 éve alapította meg a Karcagért Közalapítványt. A jubileum alkalmából szombaton a Déryné Kulturális Központban jótékony közéleti bált szervezett az önkormányzat és a közalapítvány kuratóriuma. A megjelent vendégeket – köztük a testvérvárosból, Bácskossuthfalváról érkezetteket – dr. Temesváry Tamás, a Karcagért Közalapítvány kuratóriumának elnöke köszöntötte.

Mint elhangzott, az elmúlt két évtized alatt több mint 50 millió forinttal segítette az alapítvány a város fejlesztését. Az alapítvány elmúlt két évtizedéről elismeréssel szólt dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke és Dobos László, Karcag város polgármestere is.

Mindannyian megköszönték azoknak a magánszemélyeknek, vállalkozásoknak a támogatását is, akik a húsz év alatt kisebb-nagyobb összeggel segítették az alapítvány céljainak a megvalósítását. Ezt kérték most is, hiszen a jubileumi bál bevételét a Dérnyé Kulturális Központ báltermének fejlesztésére fordítják majd.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Útlezárásra kell számítani Kisújszálláson!

Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy a szennyvízcsatorna helyreállítása zajlik a városban.  Kisújszállás közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint december 8-tól a Deák Ferenc utcán forgalmirend-változásra kell számítani. A munkálatok előreláthatólag

Tovább »