Főpróba és szalagtűző bál a Hámori szakgimnáziumban

Most hétvégén tartja szalagavató főpróbáját, valamint a szalagtűző bált a tiszafüredi Hámori András Szakgimnázium és Szakközépiskola. Az eseménynek a Benedek Gábor Városi Sportcsarnok ad helyet.

November 25-én, pénteken veszi kezdetét a szalagavató főpróba. A keringőt táncoló fiatalok 16 órától nyilvános főpróbával várják a kedves érdeklődőket – tájékoztatott az oktatási intézmény igazgatója. Törökné Beke Ida hozzátette: a végzős diákok október eleje óta folyamatosan készülnek a szalagavató báljukra, mely színvonalas és örömteli lezárása a Hámori Napok rendezvénysorozatnak.

November 26-án 16 órai kezdettel kerül megrendezésre a várva várt esemény, a szalagavató ünnepségen 97 diák léphet ki a sorból, hogy részese legyen a megható pillanatnak, amikor osztályfőnöke feltűzi részére a végzősök jelképét. A szalagtűzés után 24 táncoló pár bécsi kerengőt mutat be, Nagy Csabáné táncpedagógus vezetésével. Az iskola igazgatója köszönetét fejezte ki Ujvári Imre polgármesternek és Tiszafüred Város Önkormányzatának, hogy a szalagavatóra történő felkészülés és az ünnepség lebonyolítása idején térítésmentesen biztosítják Benedek Gábor Városi Sportcsarnokot. Külön kiemelte a sportcsarnok dolgozóinak támogató együttműködést.

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights