Felújították a tornacsarnokot Abonyban

Elkészült a Somogyi Imre Általános Iskola tornacsarnokának energetikai felújítása, mely a Magyar Kézilabda Szövetség tornaterem-felújítási programjában valósult meg – értesült a Szoljon.hu Darányi Erika sajtóreferenstől.

Ahogy a város honlapján is olvasható, a felhívásra olyan önkormányzatok pályázhattak, amelyeknek valamely intézménye részt vesz a Kézilabda az általános iskolában című programban. A Somogyi iskola több éve sikeresen közreműködik az utánpótlás-nevelésben.
Abony képviselő-testülete januárban döntött arról, hogy támogatja a projektet és biztosítja a szükséges önerőt, így az önkormányzat a pályázatot elkészítette és benyújtotta. A Magyar Kézilabda Szövetség februárban küldte meg a nyertes pályázatról szóló értesítést.

Az 1973-ban átadott épületen augusztusban kezdődtek meg a munkálatok: megtörtént a tornaterem padlásfödémének és külső homlokzatának szigetelése, a nyílászárók cseréje, az emeleti konditerem padozatának javítása. A felújítás közel huszonötmillió forintba került, melyből több mint nyolcmilliót az önkormányzat biztosított. A csarnok termének padlózatát és az öltözőket már korábban felújították, az épület energiahatékonysági felújítása most készült el.

(Szoljon.hu)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Igazgatási szünet lesz Tiszaszentimrén

A képviselő-testület határozata szerint december 22. és január 6. között igazgatási szünet lesz. Az igazgatási szünet alatt az Önkormányzati Hivatalban nem lesz ügyfélfogadás – írjaközösségi oldalán Tiszaszentimre

Tovább »