Fegyverarzenált találtak a rendőrök Jászberényben

Egy gránátot, valamint több engedély nélkül tartott lőfegyvert és lőszert találtak kedden házkutatás során egy jászberényi telephelyen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi szolgálatának munkatársai a Tisza Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály beosztottjainak közreműködésével – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-vel.

Vadász Gabriella tájékoztatása szerint a rendőrök egy orosz aknavető gránátot, valamint több lőfegyvert és több száz lőszert lefoglaltak.

A megyei rendőr-főkapitányság robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást N. V. László ellen – tette hozzá. Szólt arról, hogy a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a 62 éves férfit.

(MTI)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

Advent idején és karácsonykor megemelkedik a lakástüzek száma, naponta átlagosan huszonöt otthon gyullad ki ilyenkor- írja oldalán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság. A fő veszélyforrások közé tartozik

Tovább »