Étolajat szállító kamion pótkocsija lángolt

A pótkocsi mellett az úttest és az út menti árok is égett. Az utat teljes szélességében lezárták – tájékoztatta az Alföldhír-t a megyei rendőrség sajtóosztálya.

Teljes terjedelmében égett egy 21 egyezer liter étolajat szállító kamion pótkocsija kedd kora reggel Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 442-es út Martfű és Tiszaföldvár közötti szakaszán. A tűz következtében az étolaj az úttestre és az út menti árokba is kifolyt és több méteres lángokkal égett.

A helyszínre a szolnoki és a kunszentmártoni hivatásos, valamint a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik négy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg. A tűzoltási utómunkálatok idejére a 442-es út érintett szakaszát továbbra is teljes szélességében lezárva tartják.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

Advent idején és karácsonykor megemelkedik a lakástüzek száma, naponta átlagosan huszonöt otthon gyullad ki ilyenkor- írja oldalán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság. A fő veszélyforrások közé tartozik

Tovább »