Esős útátadó – megújult a Kiss János út

Sok szandaszőlősi szerint a városrész egyik legrosszabb állapotú utcája volt a Kiss János út. Kétségtelen, a meglehetősen hosszú, s forgalmas utca megannyi kátyúval és rossz útpadkával nehezítette meg az autósok dolgát, na meg az ott élőkét.

Ezen változtatott az önkormányzat akkor, amikor a négymilliárd forintos útépítési program részévé tette a szandaiak kérését.

– Jogos volt a szandaiak kérése, köszönöm Tokaji Gyula képviselő úrnak, hogy ennyire határozottan képviselte ezt a beruházást – mondta lapunknak Szalay Ferenc. – Bár fizikailag ez az útépítés érinti Szandaszőlőst, de a városrésznek nagyon fontos a belváros felé vezető kerékpárút is, melynek régebbi szakaszait is felújítottuk.

A Kiss János út átadóján. (Kép: iSzolnok)
A Kiss János út átadóján. (Kép: iSzolnok)

Az átadásra kilátogató környékbéliek megköszönték a fejlesztést, melynek során az aszfaltburkolat mellett a vízelvezetést is megoldották a szakemberek. Persze ha már ott voltak, bőséggel elhalmozták a polgármestert ötletekkel, mi mindent lehetne még felújítani Szandán. Az ötletek be is kerültek Tokaji Gyula képviselő noteszébe, így a következő beruházási tervek között biztosan lesz majd szandai javaslat is.

(iSzolnok)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Elindult a téli ellenőrzés az élelmiszerláncban

December 5-18. között rendelte el a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára. A kéthetes periódusban a vizsgálatok fókuszában

Tovább »