Érkezik a Coop Mikulás Vonat!

Idén tizedik alkalommal közlekedik Szolnok városában a Coop Mikulás Vonat, amely december 5-én és 6-én járja a várost. S bár hó valószínűleg nem lesz, de a Mikulás és angyalkái két napig várják a gyermekeket a Kossuth téren, s természetesen az ajándék sem marad el – hangzott el a mai sajtótájékoztatón.

A város 19 óvodái közül, ez évben már 14 óvodába jut el a Coop Mikulás, ahol mindig új gyermekekkel ismerkedhet meg. Hétfőn délelőtt 10 óvodába látogat el a Coop Mikulás, ahol ajándékokat ad át, majd délután a Kossuth téren körjáratban utaztatja a kilátogató kisgyerekeket. Kedden délelőtt még négy óvodába jut el, majd a megyei Hetényi Géza Kórház gyermek osztályára is ellátogat.

Az eltelt 10 év alatt több ezer óvodás kisgyerek találkozhatott a városba látogató Coop Mikulás kisvonattal. Amíg a lurkók várakoznak a kisvonatra, addig a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft.-vel közösen szervezett adventi műsorok szórakoztatják a gyerekeket. Mindkét napon 15 és 19 óra között körjáratban közlekedik a kisvonat a Kossuth térről indulva.

Kép: Szolnoki Napló
Kép: Szolnoki Napló

A Coop Mikulás segítőivel várja a szolnoki Kossuth téren a gyerekeket; itt elmondhatják a Mikulásnak a kívánságaikat, amiért cserébe ajándékot kapnak. Lehetőség lesz fotót készíteni a mikulás óriás foteljében, ahol az angyalka és a krampuszok is ott lesznek, ezalatt a kisvonat megállóban a mikulás manócska szórakoztatja a várakozó kis utasokat. Zenés programok várják a kilátogatókat mind két nap. Hétfőn: Mikola Péter, kedden: Rocsa Eszti ünnepi műsorát nézhetik meg az érdeklődők.

A Mikulás kisvonatra a gyermekek Coop Mikulás csuklópánttal szállhatnak fel. A csuklópántot a gyermekek szülei/nagyszülei bármely COOP Szolnok Zrt. által üzemeltetett szolnoki üzletben történő minimum 500 Ft feletti vásárlás után kapnak a rendezvény hetében. (2016. december 1-től, 6-ig, a készlet erejéig.)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Elindult a téli ellenőrzés az élelmiszerláncban

December 5-18. között rendelte el a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára. A kéthetes periódusban a vizsgálatok fókuszában

Tovább »