Elő a kabátokat: nagy hideg jön

Vasárnaptól hidegfront éri el hazánkat. Hétfőtől éjszaka akár mínusz 10 fok is lehet.

Estétől egyre többfelé alakul ki eső, záporeső, de reggelig északkeleten még nem valószínű csapadék, ott ellenben köd képződik. Vasárnap kezdetben többnyire erősen felhős lesz az ég, szórványosan várható eső, zápor, majd délután északnyugat felől csökken a felhőzet, egyre kevesebb helyen lesz csapadék, de késő estétől északkeleten a hegyekben néhol már hózápor is előfordulhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 6 és 11 fok között alakul.

Távolabbi kilátások hétfőtől csütörtökig:

Kezdetben sok lesz a napsütés, de az nem lesz zavartalan, és kevés helyen hózápor is kialakulhat. Az időszak végén egyre több felhő várható, és növekszik a csapadékhajlam. Ekkor főleg eső, esetleg havas eső lehet, a hegyekben havazás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet az időszak elején és a végén -5, +3, a közepén -10, -3 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 0, +6 fok között valószínű.

(MTI, met.hu)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Adventi forgatag Kunhegyesen

A Városháza melletti Betlehemnél adventi műsorokkal kedveskednek a látogatóknak. December 12. és 14. között 16 órától a színes programok mellett adventi vásár várja az érdeklődőket.

Tovább »

Adventi vásár Kisújszálláson

December 7. és 13. időszakban, hétköznaponként délutántól színes és változatos programokkal csábítják az érdeklődőket. A Vigadó előtt és az épületben is a teljesség igénye nélkül

Tovább »