Döbbenet! Megöltek egy egyéves kisfiút Cegléden

A mentőket vasárnap reggel riasztották a családi házhoz, ahol egy életjeleket nem mutató egyéves gyereket találtak. Feltehetően bántalmazás miatt halt meg. A 31 éves anya ellen emberölés gyanújával indítottak eljárást.

Őrizetbe vették azt a ceglédi nőt, akit saját kisfia megölésével gyanúsítanak. A mentőket még vasárnap reggel riasztották, miután az egy éves gyermek nem mutatott semmiféle életjelet. Megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Később kiderült: a kisfiú feltehetően bántalmazás miatt halt meg, ezt az igazságügyi orvosszakértő is megerősítette. A 31 éves nő ellen emberölés gyanújával indítottak eljárást.

Illusztráció (Google)
Illusztráció (Google)

A rendőrség munkatársai a közigazgatási hatósági eljárás szabályai szerint lefolytatták a helyszíni szemlét és halottszemlét, igazságügyi orvosszakértőt rendeltek ki, aki megállapította, hogy a gyermek halálát idegenkezűség okozta. Feltehetően az őt ért bántalmazás során elszenvedett sérülések miatt vesztette életét. A nyomozó hatóság 2016. október 31-én büntetőeljárást rendelt el emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a gyermek édesanyja, B. Mónika 31 éves ceglédi lakos ellen.
A Pest megyei nyomozók az asszonyt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

(MTI)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Erősödött a forint

A szerda esti jegyzésekhez képest erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon. Az euró árfolyama reggel hétkor 386,51 forintra

Tovább »