Debrecenben is besöpörte az elismeréseket az Extreme Dance Team

Debrecenben gyűjtötte a díjakat és elismeréseket az Extreme Dance Team. Három arany, egy ezüst és két bronz minősítéssel végeztek – tájékoztatta a Tisza-tavi Híreket Faragó Judit sportedző, az együttes vezetője.

– A hétvégi verseny, a Dance Factor Debrecenben volt. A téma a Halloween és a szörnyek voltak. Három arany, egy ezüst és két bronz minősítést nyertünk – kezdte beszámolóját Faragó Judit. Hozzátette: nagy meglepetés, hogy a Gasolina című koreográfia elhozta Az Év Legjobb Tánca díját.

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID or problem with query.

A versenyt nagy készülődés előzte meg. – Reggeltől estig sminkeltünk, a szülők, de még a testvérek is. Egy élmény volt – fogalmazott a sportedző. Hangsúlyozta: “ez egy nagyszerű csapat, mindig képes megújulni.” Köszönetet mondott a partnereknek is, akik nagy szerepet vállaltak a sikerben. Külön kiemelte, a Gabriella Esküvői Ruhaszalont és tulajdonosát Szabóné Fekete Idát. “Az extremitásunkat csak így lehet szárnyalni engedni, sikerült!” – zárta Faragó Judit.

(Tisza-tó Rádió)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az imaházból lopott a jászapáti fiatal

A jászsági rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves férfit, aki két mikrofont és adománypénzt lopott a jászapáti imaházból.  Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ismeretlen március

Tovább »