Balatonlellén bizonyítottak a tiszafüredi karatésok

Nagyszerű eredmények születtek Balatonlellén, a tiszafüredi Zenshin SE karatékái sikerrel szerepeltek a hétvégi tornán. November 19-én, Balatonlellén rendezték az I. Zengo-Kyos Honkyokushin Utánpótlás Bajnokságot – értesült a Tisza-tó Rádió.

– Egy nagyszerű nap, nagyszerű karatékákkal és nagyszerű eredményekkel – kezdte értékelését a klubvezető Vass-Szegedi Julianna. Hozzátette: Tiszafüred hírnevét ismét öregbítették fiatal sportolóik. Ifi kategóriában első lett a szentesi színekben induló Szabó Zoltán, emellett ő kapta az egyik legtechnikásabb versenyzőnek járó különdíjat is. A tiszafüredi Zenshin SE színeiben, Gyerek I. kategóriában nem talált legyőzőre Szabó Csenge. A második helyen végzett ifi korcsoportban Puporka Vanessza, akárcsak Gyerek II. csoportban Kőszegi Milla, aki első versenyén mérette meg magát. Dobogós lett, harmadik helyen végzett Gyerek II. kategóriában Kis Lili.

– Gratulálok a versenyzőknek- zárta Vass-Szegedi Julianna. Köszönetet mondott a felkészítőknek és a támogatóknak, így Tiszafüred Város Önkormányzatának, Ujvári Imre polgármesternek és a Tisza-tó 2005 Nonprofit Kft.-nek, amiért térítésmentesen biztosították a gyerekek utazását Balatonlellére. Külön kiemelte a vállalkozókat, akik támogatása a gyerekek nevezési díját fedezte.