Áruházi lopás Karcagon

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt O. István karcagi lakos ellen – tájékoztatott a megyei rendőrség sajtóosztálya.

A 23 éves férfi 2016. november 7-én 20 óra körül megjelent egy karcagi áruházban, ahol az egyik polcról elemelt egy kombinált fogót, majd a ruhaosztályon magához vett kabáttal bement az egyik próbafülkébe, ahol a fogóval levágta a kabát védelmi etikettjét. A férfi ezt követően a kabátot saját dzsekije alá vette és a boltból fizetés nélkül akart távozni, de a biztonsági őr feltartóztatta. A rendőrök előállították a jogsértőt a Karcagi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Adventi forgatag Kunhegyesen

A Városháza melletti Betlehemnél adventi műsorokkal kedveskednek a látogatóknak. December 12. és 14. között 16 órától a színes programok mellett adventi vásár várja az érdeklődőket.

Tovább »

Adventi vásár Kisújszálláson

December 7. és 13. időszakban, hétköznaponként délutántól színes és változatos programokkal csábítják az érdeklődőket. A Vigadó előtt és az épületben is a teljesség igénye nélkül

Tovább »