Varga Mihály lett Tiszaszentimre első díszpolgára

Varga Mihály lett Tiszaszentimre első díszpolgára – olvasható a Szentimre, egy falusi lap aktuális számában. Tiszaszentimre képviselő-testülete egyik idei határozatával a “Tiszaszentimre Község Díszpolgára” kitüntető díj adományozásáról döntött.

Az elismerő címet 2016-ban Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, országgyűlési képviselő kapta. Elsősorban Tiszaszentimre község fejlődése és gyarapodása érdekében végzett kimagasló tevékenységéért, valamint a magyar közéletben kifejtett több évtizedes, meghatározó munkásságáért, és példamutató emberi magatartásáért – jegyezte meg írásában Koczúrné Tóth Ibolya polgármester.

Varga Mihály 26 évvel ezelőtt képviselőjelöltként ismerkedett meg Tiszaszentimre lakosságával. A cikk úgy jellemzi a politikust: “meghallgatta és meghallgatja választóit, érti a vidéki emberek problémáit, kiélezett konfliktus helyzetekben nyugodt tud maradni, szakszerűen, de közérthetően, higgadtan tud választ adni a felmerülő kérdésekre, problémákra. Kiváló és hiteles politikus.” Koczúrné Tóth Ibolya, Tiszaszentimre polgármestere hozzátette: Varga Mihály munkássága és példás személyisége elismeréseként adományozta a címet Tiszaszentimre képviselő-testülete. A karcagi születésű nemzetgazdasági miniszter a Nagykunságban és a Tisza-tó térségében már több település díszpolgára.

(Tisza-tó Rádió)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Elindult a téli ellenőrzés az élelmiszerláncban

December 5-18. között rendelte el a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára. A kéthetes periódusban a vizsgálatok fókuszában

Tovább »