Változik a forgalmi rend a temetőnél Tiszafüreden!

Változik a forgalmi rend a temetőnél Tiszafüreden. Mint ismert, mindenszentek és halottak napján megnövekszik a forgalom a temetők és kegyhelyek környékén, ezért a rendőrség és a katasztrófavédelem körültekintő, empatikus közlekedésre kér mindenkit.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság illetékességi területén forgalmi rendváltozás kizárólag Tiszafüreden, a Domaházi úti temetőnél lép érvénybe ebben az időszakban – ismertette Czirbik Csaba. A kapitányság közlekedésrendészeti alosztályvezetője kiemelte: a változás abban nyilvánul meg, hogy a “Lakott területen kívül” táblánál egy “Megállni, várakozni tilos” tábla lesz ideiglenesen kihelyezve. Ez vonatkozni fog a padkára és a temető előtti útszakaszra. Hozzátette, nyomatékosításként az említett útszakaszt a rendőrség kiszalagozza. Arra kéri a közlekedőket, hogy a parkolási szabályokat maradéktalanul tartsák be, legyenek türelemmel és tekintettel egymásra, valamint tanúsítsunk tiszteletet az idősebb közlekedők felé.

(Tisza-tó Rádió)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Korcsolyapálya Karcagon

A Városháza előtti téren december 17 és január 16 között nyílik alkalom kihasználni a téli sport adta lehetőségeket. A korcsolyapályán a kesztyű használata kötelező, a

Tovább »