Több mint 1100 diák oktatása a Kossuth Lajos Gimnáziumnál

Több mint 1100 diák oktatása és nevelése, napi feladatok, valamint a hatalmas gesztorintézmény irányítása nagy feladat. Mivel jó a kapcsolat, az együttműködés a tagintézmény-vezetők között, így meg tudnak felelni az új elvárásoknak – mondta el a Tisza-tó Rádiónak nyilatkozva Dr. Pásztorné Dr. Vass Anikó a Kossuth Lajos Gimnázium, Szakképző Iskola, Általános Iskola és Kollégium igazgatója.

– A gimnáziumban 444 diákot oktatunk, a tagintézményekkel együtt több mint 1100 diákot. A szakképző iskola, mint feladat az idei évtől szünetel, valamint a kollégium is, mert nem érte el a törvényben szabályozott minimumot a jelentkezők létszáma – ismertette Dr. Pásztorné Dr. Vass Anikó. Az igazgató hozzátette: hét tagintézményük van vidéken, Tiszaszentimrén, Tiszaszőlősön, Tiszaderzsen, Tiszaigaron és Nagyivánon, valamint a Kossuth Lajos Általános Iskola Tiszafüreden. Az új elvárásokat firtató kérdésre Dr. Pásztorné Dr. Vass Anikó úgy felelt: a KLIK idén életbe lépő elvárásai közül a legfontosabb az, hogy minden a gesztorintézményben történjen, a feladatok ott találkozzanak, és a döntések is ott szülessenek.

 

(Tisza-tó Rádió)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Elindult a téli ellenőrzés az élelmiszerláncban

December 5-18. között rendelte el a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára. A kéthetes periódusban a vizsgálatok fókuszában

Tovább »