Testvérklubok találkoztak Jászalsószentgyörgyön

Az elmúlt években már hagyománnyá vált, hogy mindig októberben rendezi meg a jászalsószentgyörgyi „Életet az éveknek” Nyugdíjas Klub a testvérklubok találkozóját.

Az elmúlt hétvégén, szombaton nem csak a környező településekről, Jánoshidáról, Alattyánról, Jászladányról érkezett nyugdíjasokat látták vendégül a szentgyörgyi klub tagjai, hanem még Besenyszögről, Rákóczifalváról és Jászkarajenőről is érkeztek szép számban a meghívottak.

Több mint kétszázan vettek részt a rendezvényen (Kép: Szoljon)
Több mint kétszázan vettek részt a rendezvényen (Kép: Szoljon)

A hangulatos, 220 résztvevővel zajló programról beszámolva Lukácsi László, a szentgyörgyi klub tagja elmondta, hogy a megjelenteket Szarvák Imre polgármester és Talált József emeritus jászkapitány köszöntötte.
A műsorban felléptek a helyi Dalma Dance táncklub apróságai, majd továbbra is színvonalas műsorszámok követték egymást, amelyeket a testvérklubok tagjai adtak elő. A finom ebédet táncmulatság követte, amit csak a tombolahúzás szakított meg. A rendezvény hozzájárult, hogy a testvérklubok nyugdíjasai tovább erősítsék barátságukat, nem mellékesen pedig tartalmas, szórakoztató napot tölthettek el együtt.

 

(Szoljon)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Erősödött a forint

A szerda esti jegyzésekhez képest erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon. Az euró árfolyama reggel hétkor 386,51 forintra

Tovább »