Férfi vízilabda Bajnokok Ligája – Ötgólos OSC-vereség a Reccótól

Az olasz Pro Recco öt góllal nyert magyar vendége, az OSC ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája szombati főtáblás játéknapján, ezzel visszavette az első helyet a hatos csoportban a Szolnok előtt.

Az OSC az itthoni meccsen is öt góllal kapott ki, vérmes reményei már csak ezért sem lehettek a szombati olaszországi összecsapás végkimenetelét illetően.
A világ legjobb klubcsapatának tartott, a hazaiak mellett számos külföldi sztárpólós alkotta itáliai együttes a jól védekező újbudaiak ellen az első nyolc percben csak kétszer talált be, viszont a magyar gárda egyszer sem tudta bevenni a hazaiak kapuját. A folytatásban is csupán egyszer sikerült ez – Bátori Bence révén -, így a nagyszünetre 3-1-es hazai vezetésnél vonultak el a csapatok.
A harmadik negyedben belehúzott a Recco, s míg Decker Ádám révén az OSC egyszer tudott eredményes lenni, az olaszok három ízben is bevették a vendégek kapuját (6-2). A befejező negyedben sem záporoztak a gólok, a Pro Recco talált be egyszer, így a vége 7-2-es olasz győzelem lett.