Tiszaföldváron, Törökszentmiklóson és Szolnokon kellett helytállniuk a tűzoltóknak szerdán.

Tövestől kitört és a közúti közlekedést veszélyeztette egy nyolc méter magas olajfa tegnap délután Tiszaföldváron, a Strand utcában. A település önkormányzati tűzoltói egy motoros láncfűrésszel szüntették meg a problémát.

Árokba hajtott egy személygépkocsi tegnap délután Törökszentmiklóson, a Béla király úton. Az autó hátulja belógott az útra és forgalmi akadályt képzett. A város önkormányzati tűzoltói drótkötél segítségével húzták ki a járművet az árokból.

Egy elakadt mentőautó személyzetének nyújtottak segítséget a szolnoki hivatásos tűzoltók tegnap este Tószegen. A mentőkocsi egy beteghez vonult, ám közben elakadt a Határ és a Sügér utca kereszteződésében. A tűzoltók kiszabadították az autót, ám mivel az a rossz útviszonyok miatt nem tudott továbbhaladni a címre, így az egység gyalogosan kísérte el a mentőket további segítségnyújtás céljából. Közben az önkormányzatnak sikerült egy terepjárót a helyszínre küldenie, így a tűzoltók segítettek a beteget kivinni a gépkocsihoz, amely elvitte a sérültet a mentőautóhoz.

JNSz Megyei Katasztrófavédelem