Augusztusban rendezte meg a Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Kováts DSE a Szent István Kupa Nemzetközi Asztalitenisz Versenyt, amelynek fő támogatója Karcag Városi Önkormányzat volt.

Minden korosztály részére biztosítottak versenyzési lehetőséget – tudtuk meg Csornai Csabától, a Kováts DSE Asztalitenisz Szakosztálya vezetőjétől, a megnyitó után. Szombaton a felnőttek mérkőzésein komoly meccsek voltak, hiszen NB II-es és NB I-es versenyzők is asztalhoz álltak.

Vasárnap az ifjúságé volt a főszerep, diák és ifi korcsoportokban versenyeztek a győzelemért a fiatalok. A két nap alatt összességében színvonalas versenyt rendeztünk, a résztvevők teljes megelégedésére – mondta szakosztályvezető, aki köszöni a versenyt támogatók és segítők munkáját.

Csornai Csabától azt is megtudtuk, hogy visszalépés miatt ősszel az NBI-ben versenyezhet a karcagi csapat, melynek anyagi feltételeit most próbálják támogatók és a város segítségével megteremteni. A Kováts iskola most kezdődő felújítása miatt új helyszínt is kellett keresniük az edzésekhez és az oktatáshoz, az Arany János iskolát.

infoKarcag