Folytatódott a városismereti séta az unoka- szülő-nagyszülő program, melynek második állomásaként a Karcag rendőrkapitányság új épületét nézték meg a karcagi lakosok Pánti Ildikó önkormányzati képviselő szervezésében.

Mint Pánti Ildikó elmondta, ezek avárosismeretiséták azért is fontosak, mert itt élünk, itt megyünk el ezen régi épületek előtt és sokan még a nyugdíjasok közül sem látták belülről ezeket. Így a lakosok kérése volt az, hogy megismerkedhessenek a város legújabb épületével.

Az új rendőrségi épületet olyan sokan szerették volna megnézni, hogy csak három csoportban tudták őket fogadni. Az aulában Teleki Zoltán kapitány fogadta az érdeklődőket, majd Soós Imre gondnok mutatta be az épületet a tárgyalóteremtől a szembesítőn, konditermen át azt eligazító irodáig mindent megnézhettek a látogatók.

Mit Teleki Zoltántól megtudtuk, csoportos látogatásra van lehetőség, már az áprilisi átadás óta több iskolás csoport is megnézte a rendőrségi épületet. A kapitányi fogadó óráról is kérdezték a vendégek a kapitányság első emberét, aki legközelebb augusztus első hétfőjén várja az állampolgárokat.

infoKarcag