Hatodik alkalommal rendezték meg a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivált Tiszafüreden július 26-28. között.

Jótékonysági koncerttel vette kezdetét a három napos rendezvény a Református Templomban péntek este. A bevételből a Magyar Cochleáris Implantáltak Egyesületét támogatják a szervezők.

A szombati napon több helyszínen is várták a résztvevőket. Reggel a Tisza-tavi Kerékpáros Centrumtól indult biciklitúra, melynek állomásain hazai művészek előadói várták a résztvevőket. A Morotva Kerékpáros Pihenőparkban főzőverseny, családi programok, színpadi műsorok és kézműves kirakodóvásár is várta az érdeklődőket. A délelőtti kerekasztal beszélgetés fő témája a környezetvédelem volt.

Az esti gálakoncerten a 100 Tagú Cigányzenekar és Edvin Marton hegedűművész közös koncertjét láthatta a közönség Miklósa Erika és Szappanos Tibor közreműködésével

Vasárnapi napon vízre szállt a fesztivál és a közönség vízitúra keretében járták végig a tavat, kikötőknél előadások, koncertek várták őket. Ezen a napon rendezték meg az OPERUN futóversenyt is Miklósa Erika vezetésével, amely egy új programelem a fesztivál történetében.

Tekintse meg a rendezvényen készült képgalériánkat!