Pár hét és beindul az idei strandszezon . Jön a nyár és ilyenkor egyre több nőnek okoz gondot, hogyan tüntesse el a strandszezonra a narancsbőrt. Pedig nem kellene ettől ennyire tartani.


A Berekfürdői strand vezetője mondja minden szépészeti problémára próbálnak megoldást találni.

Ha éhesek vagyunk, nagyon nehéz ellenállni a csábításnak napközben, hogy valamit bekapjunk, legyen az egy burrito vagy egy szendvics hazafelé. Pláne igaz ez, ha egyszemélyes háztartást vezetsz. Az otthon készült ételeknél nincs jobb, egészségesebb és gazdaságosabb! Egy kutatás során 100 ezer egészséges nő és férfi ebédelési és vacsorázási szokásait vizsgálták. Az eredmények alapján azok körében, akik heti tizenegyszer fogyasztottak házi kosztot, 13 százalékkal csökkent a diabétesz kialakulásának esélye azokhoz képest, akik csak hatszor vagy kevesebbszer étkeztek így.Volt olyan család akit megkérdeztük, hogy zavarj az alakja, de nem érdekli .

A berekfürdői gyógyvíz az alkáli-hidrogénkarbonátos, jódos, brómos vizek csoportjába tartozik, hatását leginkább a hajdúszoboszlóihoz szokták hasonlítani. Ennek megfelelően elsősorban mozgásszervi, nőgyógyászati és idegrendszeri betegségek, a balesetek utáni rehabilitáció esetén lehet jótékony hatása. Így nemcsak testünk de lelkünk is felfrissülhet egy kellemes nap eltöltése után.

infoKarcag