Ismét egy látványos videóval kápráztat el minket Ljasuk Dimitry

Tavaszból nyárba címmel jelent meg Ljasuk Dimitry új videója. A népszerű videós ismét egy látványos kisfilmmel jelentkezett a Tisza-tóról.

A Tavaszból nyárba már a harmadik része a szerző Tisza-tavi kalandok című sorozatának, amelyekben a Kiskörei víztározó életét mutatja be különböző évszakokban. A néző a kisfilm elején magával ragadó képsorokat láthat arról, ahogy a természet újra életre kel a tél elmúltával és a tavasz beköszöntével.

A folytatásban Horthy-csatorna múltja és jelene tárulhat elénk. Kevesek által ismert, hogy a közel 80 éves csatorna egészen Kenderesig szolgálja a földeket. Szivattyúháza Tiszaörvényen található.

A Horthy-csatorna után Sarudon Mautner Zsófiával először vitorlással majd úszóstéggel száll vízre a szerző. Ezt követően ismét egy történeti túra következett immár népesebb szereplőgárdával: Tiszahalász egykori település területét járják be, felidézve annak tragédiáját. A film végén szinte testközelből tekinthetjük a keszegek ívását, a tó élénk élővilágát. Ljasuk Dimitry filmjei ajánlott mindazoknak, akik még nem jártak a Tisza-tónál és ajánlott azoknak is akik már igen, hiszen így még kevesen láthatták az ország második legnagyobb tavát.