Szak-Ma jótékonysági bált rendezett a karcagi Déryné Kulturális Központban a KSZC Varró István Szakgimnáziuma és a Karcagi Ipartestület.

A varrós végzős diákjainak nyitótánca után Pesti Tiborc, a Szaki 2000 Alapítvány elnöke és Laczik Dénesné ipartestületi elnök köszöntötte a megjelenteket, köztük Kovács Sándort, térségünk és városunk országgyűlési képviselőjét. A köszöntő után a teremben lévő hölgyeket a Nőnap alkalmából a Varrós férfitanár kollégák egy-egy szál virággal köszöntötték.

Laczik Dénesné elnök és Kovács Sándor szakoktató, itt adta át a Karcagi Ipatestületi tagságért a 10, 25 és 40 éves a jubileumi jutalmakat, az aranygyűrűket.

Pohárköszöntőt Kovács Sándor országgyűlési képviselő, Pardi Sándor főigazgató és Szabó István, a Varró István Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatója mondott. Vacsora után Pardi Sándor főigazgató és Plósz Csilla, a Karcagi Általános Iskola és alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője szaxofon duettje következett – nagy sikerrel.Az est során fergeteges hangulatot varázsoltak a terembe a karcagi zumbások is.

A csapat 2017 szeptemberében alakult, ma már Music Anett Dance Team néven találkozhatunk velük. Az ötven fős tagságú klub tagjai fitness instruktor vezetésével gyakorolják a zumba lépéseket, s a kor nem számít, ugyanis az érettebb korosztály örömére Zumba Gold csapat is működik. Ők léptek fel a pénteki bálon. Pintér Tímea debreceni énekes táncosaival a közönséget is megtáncoltatta. A hajnalig tartó tánchoz a zenét Farkas Judit szolgáltatta.

infoKarcag